četvrtak, 15. rujna 2022.

 KNJIGOVRIJEME  u 4.C razredu

U srijedu, 14.9.2022. roditelji učenika 4.C razreda upoznati su na 1.roditeljskom sastanku s projektom za poticanje čitanja pod nazivom KNJIGOVRIJEME kojeg je predstavila školska knjižničarka.

Hodogram projekta sadrži 5 točaka i sudjelovanje roditelja i učenika u 5 aktivnosti. Naravno, sudjelovanje nije obavezno pa će roditelji iskazati svoj pristanak potpisujući suglasnost.

Kao školska knjižničarka nadam se da će se odazvati lijepi broj roditelja podržavajući na taj način dobro poznatu istinu – djeca uče oponašanjem, obitelj je osnovna podloga za učenje i svega 15 minuta čitanja dnevno čini veliku razliku u odrastanju i sazrijevanju.

Ponuđene su svega četiri knjige (slikovnica i beletristika za učenike, popularno znanstvena literatura za učenike i roditelje). Ovisno o broju prijavljenih sudionika torba s knjigama će provesti neko vrijeme u svakoj obitelji, u dnevnik će se bilježiti dojmovi.


Ubrzo, u Mjesecu knjige imat ćemo zajednički sastanak a što ćemo raditi  - e, valja vam pričekati vijesti o provedenoj aktivnosti (roditelji znaju).

Hvala svima koji su se već odazvali na sudjelovanje!

                                                                                                        Ida Bogadi